foto

Igor Litovkin

  • nar. 27.5.1974 (45 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ochránci
Pereverni stranicu (TV film)
2014 Leviatan
2010 Kotorogo ně bylo
2007 Leningrad
2005 Harpastum

TV seriály

2020 Pod prikrytijem (TV seriál)
2019 Bezsonov (TV seriál)
Iděalist (TV seriál)
Mamy čempionov (TV seriál)
Ženskaja versija. Čisto sovetskoje ubijstvo (TV seriál)
2018 Bez pamjati (TV seriál)
Chorošaja žena (TV seriál)
Operacija "Satana" (TV seriál)
Pristavy (TV seriál)
Skoraja pomošč (TV seriál)
Ženskaja versija. Děduškina vnučka (TV seriál)
2017 Melnik (TV seriál)
Otčij bereg (TV seriál)
Sledstvije ljubvi (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Bojsja, ja vsegda s toboj (S01E54)
2016 Jekatěrina. Vzljot (TV seriál)
Odin protiv vsech (TV seriál)
Olga (TV seriál)
Sklifosovskij. Reanimacija (TV seriál)
Tainstvennaja strasť (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 6 (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
Štrafnik (TV seriál)
Žemčuga (TV seriál)
2015 Drugoj major Sokolov (TV seriál)
Istrebiteli. Poslednij boj (TV seriál)
Poslednij ment (TV seriál)
Ženskaja konsultacija (TV seriál)
2014 Kuraž (TV seriál)
Tichaja ochota (TV seriál)
2013 Bessonnica (TV seriál)
Děpartament (TV seriál)
Meždu nami děvočkami (TV seriál)
Moloďožka (TV seriál)
Obnimaja něbo (TV seriál)
Propavšie bez věsti (TV seriál)
SašaTaňa (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Pismo s togo sveta (S02E21)
Pjatnickij (TV seriál)
Za spinoj (S03E21)
Ostaťsja v živych (S03E18)
Otvetnyj chod (S03E16)
další epizody (6)
Kodex česti (TV seriál)
Provokatory (S06E21)
2012 Bratany 3 (TV seriál)
Kuchňa (TV seriál)
Petrovič (TV seriál)
Zapadňa (E02)
Sklifosovskij (TV seriál)
Vychožu těbja iskat 2 (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Princ (S02E11)
Pjatnickij (TV seriál)
Semja (S02E32)
S meňa chvatit! (S02E30)
Pravo na sčasťje (S02E26)
další epizody (11)
2011 Amazonki (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Svidětěl ubijstva (S01E05)
Pjatnickij (TV seriál)
Kadry (S01E25)
Suďja (S01E22)
Po gorjačim sledam (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Volčja chvatka (S04E02)
2010 Interny (TV seriál)
Těrminal (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Prodolženije (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Marionětka (S03E03)
Černyj intěrnacional (S02E03)
2009 Margoša (TV seriál)
Meč (TV seriál)
Voroniny (TV seriál)
Vysšij pilotaž (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Veďma (S03E04)
Advokat (TV seriál)
Sedina v borodu (S06E01)
2008 Obručalnoje kolco (TV seriál)
2007 Gruppa "Zeta" (TV seriál)
Papiny dočki (TV seriál)
Sled (TV seriál)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Bilet v večnosť (S02E22)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Sobačja rabota (S08E21)
2006 Dětěktivy (TV seriál)
Sčastlivy vmeste (TV seriál)
2005 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 9 (S07E09)
Episode 8 (S07E08)
Episode 7 (S07E07)
2004 Kulagin i partňory (TV seriál)
Na viraže (TV seriál)
2001 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Tonkosti bizněsa (S04E26)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky