foto

Bernadette Peters

  • nar. 28.2.1948 (72 let)
    Queens, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Coming Up Roses
2008 Živoucí důkaz (TV film)
2007 Jako mravenci
2003 Tak to chodí
2002 Bobbie's Girl (TV film)
2001 Žabí princ v New Yorku (TV film)
1999 Animaniacs: Wakko's Wish
Let It Snow
1997 Anastázie
Klid ve tvém srdci (TV film)
Kráska a Zvíře: Kouzelné Vánoce
Odysseus (TV film)
Popelka (TV film)
What the Deaf Man Heard (TV film)
1992 Last Mile, The (TV film)
1991 Impromptu
1990 Alice
Poslední nejlepší rok mého života (TV film)
Pád do nemilosti (TV film)
1989 Otroci New Yorku
Růžový Cadillac
1988 David (TV film)
1987 Diana Ross: Red Hot Rhythm and Blues (TV film)
1986 Sunday in the Park with George (TV film)
1982 Annie
Baryšnikov v Hollywoodu (TV film)
Lights, Camera, Annie! (TV film)
1981 Heartbeeps
Pennies from Heaven
Tulips
1980 Baryšnikov na Broadwayi (TV film)
1979 Cvok
1978 Islander, The (TV film)
Magic of David Copperfield, The (TV film)
1977 They Said It with Music: Yankee Doodle to Ragtime (TV film)
1976 Němý film
Občanská policie
W. C. Fields and Me
1974 Nejtěžší yard
Paradise Lost (TV film)
1973 Ace Eli and Rodger of the Skies
1972 George M! (TV film)
Once Upon a Mattress (TV film)
1970 George M! (TV film)

TV seriály

2020 Animaniacs (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
Katy Keene (TV seriál)
Chapter Thirteen: Come Together (E13)
Chapter Eight: It’s Alright, Ma (I’m Only Bleeding) (E08)
Chapter Three: What Becomes of the Broken Hearted (E03)
2018 Dobrý boj (TV seriál)
Day 415 (S02E02)
2017 Dobrý boj (TV seriál)
Self Condemned (S01E09)
Reddick v Boseman (S01E08)
Social Media and Its Discontents (S01E06)
další epizody (7)
2016 Mozart in the Jungle (TV seriál)
You're the Best or You F'ing Suck (S03E10)
Creative Solutions for Creative Lives (S03E09)
Circles Within Circles (S03E08)
další epizody (9)
2015 Mozart in the Jungle (TV seriál)
Home (S02E10)
Amusia (S02E09)
Leave Everything Behind (S02E08)
další epizody (10)
2014 Mozart in the Jungle (TV seriál)
Opening Night (S01E10)
Mozart with the Bacon (S01E08)
You Go to My Head (S01E07)
další epizody (7)
2013 Smash (TV seriál)
The Tonys (S02E17)
The Phenomenon (S02E14)
Opening Night (S02E12)
další epizody (4)
2012 Smash (TV seriál)
Bombshell (S01E15)
The Workshop (S01E07)
2008 Chirurgové (TV seriál)
Tam pod nebeskou bání 2/2 (S05E02)
Tam pod nebeskou bání – 1. část (S05E01)
2007 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Kauza Guantánamo (S03E22)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Choreographed (S08E09)
Will a Grace (TV seriál)
Co se vlastně stalo s Baby Gin? (S08E22)
2001 Ally McBealová (TV seriál)
Překážková dráha (S04E18)
Dovolená (S04E16)
Frasier (TV seriál)
Svetr, nebo sako? (S08E13)
2000 Učitelčin mazlíček (TV seriál)
1998 The Closer (TV seriál)
1993 Animáci (TV seriál)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
1980 Marťanská kronika (TV seriál)
Marťané (E03)
1976 All's Fair (TV seriál)

Dokumentární

2018 Broadway: The Next Generation
2016 Broadway: Beyond the Golden Age
2013 Šest písní Stephena Sondheima (TV film) - a.z.
2010 Sondheim! The Birthday Concert (koncert)
2002 Making and Meaning of 'We Are Family', The
1998 Bernadette Peters in Concert (koncert)
Bing Crosby Christmas, A
Hey, Mr Producer! The Musical World of Cameron Mackintosh (koncert)
1995 50 Years of Funny Females (TV film)
1993 Sondheim: A Celebration at Carnegie Hall (TV film)
1987 Happy 100th Birthday Hollywood (TV film)

Divadelní záznam

1991 Into the Woods (divadelní záznam)

Host

Fanoušci tvůrce