foto

Bernadette Peters

  • nar. 28.2.1948 (70 let)
    Queens, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Coming Up Roses
2008 Živoucí důkaz (TV film)
2007 Jako mravenci
2003 Tak to chodí
2002 Bobbie's Girl (TV film)
2001 Žabí princ v New Yorku (TV film)
1999 Animaniacs: Wakko's Wish
Let It Snow
1997 Anastázie
Klid ve tvém srdci (TV film)
Kráska a Zvíře: Kouzelné Vánoce
Odysseus (TV film)
Popelka (TV film)
What the Deaf Man Heard (TV film)
1992 Last Mile, The (TV film)
1991 Impromptu
Into the Woods (divadelní záznam)
1990 Alice
Poslední nejlepší rok mého života (TV film)
Pád do nemilosti (TV film)
1989 Otroci New Yorku
Růžový Cadillac
1988 David (TV film)
1987 Diana Ross: Red Hot Rhythm and Blues (TV film)
1986 Sunday in the Park with George (TV film)
1982 Annie
Baryšnikov v Hollywoodu (TV film)
Lights, Camera, Annie! (TV film)
1981 Heartbeeps
Pennies from Heaven
Tulips
1980 Baryšnikov na Broadwayi (TV film)
1979 Cvok
1978 Islander, The (TV film)
Magic of David Copperfield, The (TV film)
1977 They Said It with Music: Yankee Doodle to Ragtime (TV film)
1976 Němý film
Občanská policie
W. C. Fields and Me
1974 Nejtěžší yard
Paradise Lost (TV film)
1973 Ace Eli and Rodger of the Skies
1972 George M! (TV film)
Once Upon a Mattress (TV film)
1970 George M! (TV film)

TV seriály

2018 Dobrý boj (TV seriál)
Day 415 (S02E02)
2017 Dobrý boj (TV seriál)
Self Condemned (S01E09)
Reddick v Boseman (S01E08)
Social Media and Its Discontents (S01E06)
další epizody (7)
2016 Mozart in the Jungle (TV seriál)
You're the Best or You F'ing Suck (S03E10)
Creative Solutions for Creative Lives (S03E09)
Circles Within Circles (S03E08)
další epizody (9)
2015 Mozart in the Jungle (TV seriál)
Home (S02E10)
Amusia (S02E09)
Leave Everything Behind (S02E08)
další epizody (10)
2014 Mozart in the Jungle (TV seriál)
Opening Night (S01E10)
Mozart with the Bacon (S01E08)
You Go to My Head (S01E07)
další epizody (7)
2008 Chirurgové (TV seriál)
Tam pod nebeskou bání 2/2 (S05E02)
Tam pod nebeskou bání – 1. část (S05E01)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Choreographed (S08E09)
Will a Grace (TV seriál)
Co se vlastně stalo s Baby Gin? (S08E22)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2001 Ally McBealová (TV seriál)
Překážková dráha (S04E18)
Dovolená (S04E16)
2000 Učitelčin mazlíček (TV seriál)
1998 The Closer (TV seriál)
1993 Animáci (TV seriál)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
1980 Marťanská kronika (TV seriál)
Marťané (E03)
1976 All's Fair (TV seriál)

Dokumentární

2018 Broadway: The Next Generation
2016 Broadway: Beyond the Golden Age
2013 Six by Sondheim (TV film) - a.z.
2010 Sondheim! The Birthday Concert (koncert)
2002 Making and Meaning of 'We Are Family', The
1998 Bernadette Peters in Concert (koncert)
Bing Crosby Christmas, A
Hey, Mr Producer! The Musical World of Cameron Mackintosh (koncert)
1995 50 Years of Funny Females (TV film)
1993 Sondheim: A Celebration at Carnegie Hall (TV film)
1987 Happy 100th Birthday Hollywood (TV film)

TV pořady

2018 The 72nd Annual Tony Awards (TV pořad)
2015 The 69th Annual Tony Awards (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
2012 The 66th Annual Tony Awards (TV pořad)
2010 The 64th Annual Tony Awards (TV pořad)
1997 53rd Presidential Inaugural Gala: An American Journey, The (TV pořad)
1996 American Film Institute Salute to Steven Spielberg, The (TV pořad)
Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
This Week (TV pořad)
1995 Some Enchanted Evening: Celebrating Oscar Hammerstein II (TV pořad)
1994 66. Annual Academy Awards (TV pořad)
1993 Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts, The (TV pořad)
1991 The Carol Burnett Show (TV pořad)
1982 All-Star Birthday Party at Annapolis (TV pořad)
Women I Love: Beautiful But Funny (TV pořad)
1979 Circus of the Stars #3 (TV pořad)
1977 Circus of the Stars (TV pořad)
1976 Bing Crosby's White Christmas (TV pořad)
1975 The Jim Stafford Show (TV pořad)
1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace