foto

Fabijan Sovagovic

  • nar. 4.1.1932
    Ladimirevci, Jugoslávie
  • zem. 1.1.2001 (68 let)
    Záhřeb, Chorvatsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Zamrznuti kadar (TV film)
1997 Treca zena
1994 Vukovar se vraca kuci
1991 Đuka Begović
1990 Gluvi barut
Ljeto za sjecanje
Orao
1989 Covjek koji je volio sprovode
Diploma za smrt
Hamburg Altona
1988 Sokol ga nije volio
Zivot sa stricem
1987 Cesta do Katangy
Hi-Fi
Osudjeni
1986 San o ruzi
1985 Crveni i crni
Horvatov izbor
Všechno přebolí
Čelní zásah
1984 Ambasador
Malá vlaková loupež
1983 Hildegarda (TV film)
Medeni mjesec
U logoru (TV film)
1982 Dvije polovine srca
Hocu zivjeti
Servantes iz Malog Mista
Zločin u školi
1981 Ritam zlocina
1980 Olověná brigáda
1979 Daj sto das
Meetings with Remarkable Men
Novinar
Povratak
Rozohnění
1977 Ne naginji se van
Pucanj
1976 Četiri dana do smrti
Říše zkázy
1975 Kuca
Seljacka buna 1573
1974 Podezření trvá
Predstava Hamleta u Mrdusi Donjoj
1973 Scalawag
Žít láskou
1972 Deveto cudo na istoku
Lov na jelene
Mistr a Markétka
Prvi splitski odred
U mrezi (TV film)
1971 Krátká noc skleněných panenek
Makedonskiot del od pekolot
V horách roste zelená borovice
1970 Hranjenik
Pucanj (TV film)
1969 Až uslyšíš zvony
Bitva na Neretvě
Dogadjaj
Slucajni zivot
1968 Gravitacija ili fantastična mladost činovnika Borisa Horvata
Mám dvě mámy a dva táty
1967 Crne ptice
Iluzija
Němý výkřik
1966 Ponedjeljak ili utorak
1965 Druga strana medalje
Ključ
1964 Cuvaj se senjske ruke (TV film)
Prométheus z ostrova Viševice
Službeni položaj
1963 Dvostruki obruc
1957 Svoga tela gospodar

TV seriály

1986 Putovanje u Vucjak (TV seriál)
1984 Inspektor Vinko (TV seriál)
1980 Duvanski put (TV seriál)
Jelenko (TV seriál)
Splitská historie (TV seriál)
1979 Anno domini 1573 (TV seriál)
1978 Punom parom (TV seriál)
1977 Marija (TV seriál)
1976 Čast mi je pozvati vas (TV seriál)
1974 U registraturi (TV seriál)
1971 Kuda idu divlje svinje (TV seriál)
Prosjaci i sinovi (TV seriál)
1970 Zlatni mladic (TV seriál)
1966 Letovi koji se pamte (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky