foto

Denis Tarasov

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Linija ogňa
2015 Pareň s našego kladbišča

TV seriály

2015 Pasečnik 2 (TV seriál)
2013 Děpartament (TV seriál)
Pasečnik (TV seriál)
Strojka (TV seriál)
2012 Kremeň (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Cejtnot (S02E15)
Pjatnickij (TV seriál)
Novyj zakon (S02E29)
Pravo na sčasťje (S02E26)
Predloženije (S02E25)
další epizody (4)
Ment v zakoně (TV seriál)
Žizň za žizň (S05E04)
2009 Dikij (TV seriál)
Ssylka (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky