foto

Hideki Takahaši

  • nar. 10.2.1944 (75 let)
    Kisaracu, Čiba, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hirune-hime: Širanai wataši no monogatari
2016 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 65 (TV film)
Nišimura Kjótaró travel mystery 66: Kuširo Abaširi sacudžin rúto (TV film)
2015 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 63 (TV film)
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 64 (TV film)
2014 Hissatsu Shigotonin 2014 (TV film)
Kagemusha Tokugawa Ieyasu (TV film)
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 61 (TV film)
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 62 (TV film)
2013 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 59 (TV film)
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 60 (TV film)
Ojari Haišaku: Joidore kotodži tomegaki (TV film)
2012 Akujotachi no Mesu 2 (TV film)
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 57 (TV film)
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 58 (TV film)
2011 Gekidžóban Pocket Monsters: Best Wishes! – Victini to kuroki eijú Zekrom
Gekidžóban Pocket Monsters: Best Wishes! – Victini to široki eijú Reshiram
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 56 (TV film)
2010 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 53 (TV film)
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 55 (TV film)
Sósa keidži Čikamacu Šigemiči: Kirjú densecu sacudžin džiken (TV film)
2009 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 51 (TV film)
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 52 (TV film)
Nene (TV film)
2008 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 49 (TV film)
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 50 (TV film)
2007 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 48 (TV film)
2006 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 45 (TV film)
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 46 (TV film)
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 47 (TV film)
2005 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 43 (TV film)
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 44 (TV film)
2004 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 42 (TV film)
Tokugawa Tsunayoshi - Inu to Yobareta Otoko (TV film)
2003 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 38 (TV film)
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 39 (TV film)
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 40 (TV film)
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 41 (TV film)
2002 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 37 (TV film)
2001 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 35 (TV film)
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 36 (TV film)
2000 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 34 (TV film)
1999 Happi gekijoban
1994 Ansatsu shirei
1992 Momotaró zamurai (TV film)
1990 Minamoto no Jošicune (TV film)
1988 Another Way: D kikan džóhó
1978 Lone Wolf and Cub: Baby Cart in Purgatory (TV film)
1975 Šówa karessusuki
1974 Pět vlků
1973 Kaze no tengu
Mijamoto Musaši
Válka a lidé
1972 Otoko no daimon
1971 Sensó to ningen II: Ai to kanašimi no sanga
Tóseinin: inoči no suteba
1970 Abare čóhan
Botan to rjú
1969 Arai umi
Bakuto hjakunin: Ninkjódó
Bakutó hjakunin
Daimon: Džigoku no sakazuki
Daimon: Otoko de šinitai
Džigoku no hamondžó
Joru no mesu: Tošiue no onna
Kenka bakuto: Džigoku no hanamiči
Nihon zankjóden
Nobori rjú tekka hada
Sakura sakazuki gikjódai
Šikaku recuden
1968 Araši no hatašidži
Júkjó sangokuši: Tekka no hanamiči
Meidži keppúroku: Taka to ókami
Sanbiki no akutó
Senkecu no toba
Šówa no inoči
1967 Bakuha sanbjómae
Jume wa joru hiraku
Kantó keimušo gaeri
Kantó mo hirougozansu
Kettó
Moeru kumo
Taikecu
Wakaojabun tandžó
Čičibu suikoden: Kage o kiru ken
Šin Otoko no monšó: Wakaojabun tandžó
1966 Dragon's Fangs, The
Kenka elegy
Nihon ninkjóden: Hana no toseinin
Nihon ninkjóden: Čimacuri kenkadžó
Ninkjó happójabure
Otoko no monšó: Rjúko mudžó
Tekkaba džingi
Šin júkjóden
1965 Irezumi ičidai
Kendžú jaró
Nagurikomi Kantó masa
Otoko no monšó: Kenka kaidó
Otoko no monšó: Ore wa kiru
Otoko no monšó: Ruten no okite
Tosei ičidai
Čičibu Suikoden: Hissacuken
1964 Kikjó
Konničiwa, nidžussai
Nukiuči no rjú: Kendžú no uta
Oretači no či ga jurusanai
Otoko no monšó: Hana to nagadosu
Otoko no monšó: Kenkadžó
Šin Otoko no monšó: Dokjó ičiban
1963 Ame no naka ni kiete
Aoi sanmjaku
Eden no umi
Izu no odoriko
Otoko no monšó
Otoko no monšó: Fú'un futacu rjú
Umi no taka
Zoku Otoko no monšó
Ókami no ódži
1962 Gekirjú ni ikiru otoko
Hitocu no inoči
Hoši no hitomi o mocu otoko
Kiri no joru no otoko
Nakundžanai ze
Wakakute warukute sugoi koicura
Wakamono ni jume ari
1961 Kógendži
1957 Momotaró zamurai

TV seriály

2018 Sósa kaigi wa Living de! (TV seriál)
2015 Asa ga kita (TV seriál)
Manmakoto ~ Asanosuke Saiteichou (TV seriál)
2014 Džigoku sensei Nube (TV seriál)
Tomehane! Suzuri Koukou Shodoubu (TV seriál)
2010 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 54 (TV seriál)
2008 Acuhime (TV seriál)
CHANGE (TV seriál)
2006 Keidžiró Engawa nikki 3 (TV seriál)
2004 Keidžiró Engawa nikki (TV seriál)
Salaryman Kintaro 4 (TV seriál)
2001 Hódžó Tokimune (TV seriál)
Moshichi no Jikenbo (TV seriál)
2000 Happy Ai to Kando no Monogatari (TV seriál)
1999 Peach na Kankei (TV seriál)
1998 Kagemuša Tokugawa Iejasu (TV seriál)
1995 Hanayome wa 16-sai (TV seriál)
1994 Haru jo koi (TV seriál)
Haru jo, koi (TV seriál)
1991 Džiročó sangokuši (TV seriál)
1990 翔ぶが如く (TV seriál)
1977 Kashin (TV seriál)
1976 Momotaró zamurai (TV seriál)
1973 Kunitori Monogatari (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace