foto

Tim Murrell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 21 Bridges
2016 Don't Hang Up
2015 Roald Dahl's Esio Trot (TV film)
2012 StreetDance 2
2011 Demons Never Die
2010 StreetDance 3D
2009 Gunrush (TV film)
Pohanský rituál
2008 Děti
2007 Clapham Junction (TV film)
Legenda o mém synovi (TV film)
Rovnice smrti
2006 Hříšné město
Slečna Marplová: Není kouře bez ohýnku (TV film)
2005 Dad (TV film)
Třetí v pořadí (TV film)
2004 Whose Baby? (TV film)

TV seriály

2018 Patrick Melrose (TV seriál)
Nakonec (E05)
Mateřské mléko (E04)
Jistá naděje (E03)
další epizody (5)
The Terror (TV seriál)
We Are Gone (S01E10)
Horrible from Supper (S01E07)
Punished, as a Boy (S01E04)
další epizody (4)
2016 Medicejové: Vládci Florencie (TV seriál)
Ascendancy (S01E06)
Pokušení (S01E05)
Mor (S01E03)
další epizody (4)
Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
A Twist of Fate (S01E06)
The Last Chance (S01E05)
2015 A.D. The Bible Continues (TV seriál)
Poslední království (TV seriál)
2013 Da Vinciho démoni (TV seriál)
2012 Endeavour (TV seriál)
Konec přehlídky (TV seriál)
2010 Any Human Heart (TV seriál)
Protiúder (TV seriál)
2009 Den trifidů (TV seriál)
Father & Son (TV seriál)
2007 The Whistleblowers (TV seriál)
2006 Eleventh Hour (TV seriál)
2005 Jericho (TV seriál)
2004 Family Business (TV seriál)
2003 Murphy's Law (TV seriál)
2002 Paradise Heights (TV seriál)
Profil vraha (TV seriál)
Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Ani pro lásku, ani za peníze (S07E04)
2001 Teachers (TV seriál)
2000 Down to Earth (TV seriál)
1999 Loupež za bílého dne (TV seriál)
Zvláštní oddělení (TV seriál)
1998 Playing the Field (TV seriál)
1997 Dream Team (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)

Dokumentární

2003 Putování s pravěkými lidmi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky