foto

Radovan Král

  • nar. 1.6.1975 (45 let)
    Opava, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Zátopek
2019 TvMiniUni: Zloděj otázek
2018 Dukátová skála
Teambuilding
Úsměvy smutných mužů
2014 Intimity
2012 Bílé noci (studentský film)
2011 Westernstory

TV seriály

2020 Poldové a nemluvně (TV seriál)
Miláček (E03)
2019 Modrý kód (TV seriál)
Za školou (S04E13)
2016 Kosmo (TV seriál)
Česká škola (E02)
2008 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Už to nebudu tajit (S04E05)
2001 Četnické humoresky (TV seriál)

Dokumentární

2019 Rozsudek (TV seriál)
Strážci (S03E06)
2016 Rozsudek (TV seriál)
Smrt lékaře (S02E01)
2014 Rozsudek (TV seriál)
Znásilnění manželky (S01E02)

Divadelní záznam

2007 Smrt Hippodamie (divadelní záznam)
2006 Červený a černý (divadelní záznam)