foto

Pavel Leicman

  • nar. 28.7.1942 (77 let)
    Deblín, Protektorát Čechy a Morava

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dukátová skála
Teambuilding
2015 Domácí péče
2012 Bratři (studentský film)
2011 Janek a Anežka (studentský film)
2009 Boxer (studentský film)
Nic se nestalo (studentský film)
1989 Úraz (TV film)
Čertiská (TV film)
1988 Rátanie havranov (TV film)
1985 Trpká chuť slávy (TV film)
1982 Za humny je drak
1976 Rozdelení
1968 Josefina (TV film)
Moudrý Engelbert (TV film)
Poslední etapa (TV film)

TV seriály

2020 Místo zločinu Ostrava (TV seriál)
Rituál (E07)
2018 Inspektor Max (TV seriál)
Hra o život (E04)
Dáma a Král (TV seriál)
Vražedné ostří (S03E05)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
Znamení koně (TV seriál)
Dražba (S01E06)
Koňské království (S01E02)
Rebel (S01E01)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2003 Četnické humoresky (TV seriál)
Táta (S02E07)
1994 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
1991 Štúrovci (TV seriál)

Dokumentární

2014 Rozsudek (TV seriál)
Zpackaná sebevražda (S01E13)
Vražda ve vězení (S01E09)
1987 Vyznání kraji (TV film) - vyp.

Divadelní záznam

2016 Baťa Tomáš, živý (divadelní záznam)
2007 Smrt Hippodamie (divadelní záznam)
Klaun (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2016 Mrazivá tajemství (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky