foto

Ivan Kalina

  • nar. 10.11.1942 (77 let)
    Plzeň, Protektorát Čechy a Morava

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Seth (studentský film)
2009 Proměny
2004 Pískovna (TV film)
1984 Jankove hračky (TV film)
Už se nebojím
1981 Malé zlaté slnko (TV film)

TV seriály

2015 Mamon (TV seriál)
Kapitola 4: Děti (E04)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
Árie (E07)
1978 Spadla z nebe (TV seriál)
Prepad (E04)

Divadelní záznam

2007 Smrt Hippodamie (divadelní záznam)
2006 Červený a černý (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky