foto

Radoslav Šopík

  • nar. 7.12.1958 (58 let)
    Gottwaldov, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Domácí péče
2011 Lidice
Tchyně a uzený (TV film)
2010 Maryša (divadelní záznam)
Osmdesát dopisů
2007 Boty (studentský film)
2006 Červený a černý (divadelní záznam)
2004 Lovec a datel (TV film)

TV seriály

2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Udavač (E11)
Bestie (E10)
Dopis se záhrobí (E09)
další epizody (10)
2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
Totožnost (S01E09)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
2003 Záchranáři (TV seriál)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Vdavky za všechny prachy (S02E03)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace