foto

Milan Hloušek

  • nar. 4.3.1961 (56 let)
    Brno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Bílé noci (studentský film)
2011 Janek a Anežka (studentský film)
2009 Boxer (studentský film)
2006 Červený a černý (divadelní záznam)

TV seriály

2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
Důvod k zabití (S01E12)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Kněz (S01E11)
Odlišnost (S01E10)
Rodina (S01E08)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Ohněstrůjce (S02E02)
1986 Ostrov jistoty (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)

Dokumentární

2016 Rozsudek - Pod betonem (S02E09) (epizoda)
2014 Rozsudek (TV seriál)
Rozsudek - Vražda ve vězení (S01E09) (epizoda)
Rozsudek - Zpackaná sebevražda (S01E13) (epizoda)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace