foto

Pavel Vacek

  • nar. 8.10.1980 (36 let)
    Brno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Člověk kancelářský (TV film)
Spiknutí: Conspiracy
2011 Janek a Anežka (studentský film)
2010 Kočky (studentský film)
2009 Partie šachu
2007 Smrt Hippodamie (divadelní záznam)
2006 Červený a černý (divadelní záznam)
2005 Kousek nebe
1999 Ze života pubescentky (TV film)
1989 Útěk ze seriálu (TV film)
1988 Naděje má hluboké dno (TV film)

TV seriály

2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
Znamení koně (TV seriál)
Salomé (S01E08)
Dražba (S01E06)
Podezření (S01E03)
2006 Poslední sezona (TV seriál)
2002 O ztracené lásce (TV seriál)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Medovina (S01E03)

TV pořady

2015 Dovolená v Protektorátu (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace