foto

Pavel Vacek

  • nar. 8.10.1980 (39 let)
    Brno, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Zátopek
2016 Spiknutí: Conspiracy
Člověk kancelářský (TV film)
2011 Janek a Anežka (studentský film)
2010 Kočky (studentský film)
2009 Partie šachu
2005 Kousek nebe
1999 Ze života pubescentky (TV film)
1989 Útěk ze seriálu (TV film)
1988 Naděje má hluboké dno (TV film)

TV seriály

2020 Poldové a nemluvně (TV seriál)
Miláček (E03)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
Vzkaz od nebožky (E05)
Znamení koně (TV seriál)
Salomé (S01E08)
Dražba (S01E06)
Podezření (S01E03)
2006 Poslední sezona (TV seriál)
2002 O ztracené lásce (TV seriál)
2001 Četnické humoresky (TV seriál)
Medovina (S01E03)

Divadelní záznam

2017 Ovčáček miláček (divadelní záznam)
2016 Baťa Tomáš, živý (divadelní záznam)
2007 Smrt Hippodamie (divadelní záznam)
2006 Červený a černý (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2017 Udílení cen Františka Filipovského 2017 (TV pořad)
2015 Dovolená v Protektorátu (TV pořad)