foto

Marco Hofschneider

  • nar. 30.8.1969 (49 let)
    Berlin, Berlin, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Angst in meinem Kopf (TV film)
Die Haut der Anderen
Praxis mit Meerblick - Der Prozess (TV film)
Tatort - Bombengeschäft (TV film)
2012 Wilsberg - Im Namen der Rosi (TV film)
2009 Anniken
Místo činu: Kolín - Klidnou rukou (TV film)
2008 Crossing Paths
2003 Luther
2001 Místo činu - Osudné touhy (TV film)
2000 008 - Agent wider Willen (TV film)
Der Feind an meiner Seite (TV film)
Temná legenda 2
Vražda ve Swinger klubu (TV film)
1999 Dolphins
1998 Modern Vampires
1996 Komisařka Rosa Roth - Ztracený život (TV film)
Ostrov Dr. Moreau
1995 Tatort - Bienzle und der Mord im Park (TV film)
1994 Foreign Student
Nehynoucí láska
Normandy: The Great Crusade (TV film)
Polizeiruf 110 - Opfergang (TV film)
1993 Polizeiruf 110 - ... und tot bist du (TV film)
1992 Mirage, Le
Mutter mit 16 (TV film)
1991 Dents de ma mère, Les
1990 Evropa, Evropa

TV seriály

2015 Gottlos (TV seriál)
2007 Nuclear Secrets (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1999 Chicken Soup for the Soul (TV seriál)
1998 Sedm dní (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Mrtvý svědek (S03E04)
1996 Wolkenstein (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2014 Lost Soul: The Doomed Journey of Richard Stanley's Island of Dr. Moreau
2000 Film-Fest DVD: Issue 3 - Toronto
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace