foto

Caterina Scorsone

  • nar. 16.10.1981 (37 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Caterina Scorsone se narodila 16.8 1981 v Torontu (Ontario, Canada). Má pět sourozenců – mladšího bratra a sestru Francescu a dvě starší sestry, dvojčata. Na Torontské universitě (Trinity College) studovala literaturu a náboženství a v roce 2005 úspěšně získala titul.

Diváky na sebe upozornila až rolí Jess Mastriani v TV seriálu POHŘEŠOVANÍ, v té době však za sebou měla několik rolí. Její první zkušenost s televizí bylo účinkování v kanadské televizní show Mr. Dressup. Filmové zkušenosti začala sbírat v SHOCK TREATMENT (1995), kde jsme ji mohli vidět jako Robyn Belmore ten samý rok také ve WHEN THE DARKMAN CALLS jako Angie, dále v POWER PLAY (Michelle Parkerová) a ve fantasy snímku TEEN KNIGHT, kde si zahrála Alison (obojí 1998).

V roce 1999 si zahrála po boku Kirsten Dunst a Mimi Rogers ve válečném dramatu ĎÁBELSKÁ ČÍSLA (Jessica) a ve filmu TŘETÍ ZÁZRAK (Marie). Mezi její další filmy patří BORDERLINE NORMAL (2000), kde hrála roli Beth a ZTRACENÝ ROK (2001), kde si zahrála společně se svojí sestrou Francescou Scorsone. Od roku 2003 ji pak můžeme vidět ve zmiňovaném seriálu POHŘEŠOVANÍ, kde hraje agentku FBI, která při pátrání po zmizelých používá svých vizí.

Lolita

Herecká filmografie

Filmy

2014 November Man
2010 Na hraně temnoty
2009 Ny-Lon (TV film)
2001 Borderline Normal
Ztracený rok (TV film)
2000 Králové sexu (TV film)
Na nepřátelské půdě (TV film)
1999 Třetí zázrak
Ďáblova čísla (TV film)
1998 Rescuers: Stories of Courage: Two Families (TV film)
Stávka!
Teen Knight
1995 Shock Treatment (TV film)
Tajemný hlas v telefonu (TV film)

TV seriály

2018 Chirurgové (TV seriál)
Girlfriend in a Coma (S15E12)
The Winner Takes It All (S15E11)
Help, I'm Alive (S15E10)
další epizody (17)
2017 Chirurgové (TV seriál)
1-800-799-7233 (S14E09)
Out of Nowhere (S14E08)
Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story (S14E07)
další epizody (9)
2013 Private Practice (TV seriál)
In Which We Say Goodbye (S06E13)
Full Release (S06E12)
Good Fries Are Hard to Come By (S06E11)
2012 Private Practice (TV seriál)
Georgia on My Mind (S06E10)
I'm Fine (S06E09)
Life Support (S06E08)
další epizody (23)
Chirurgové (TV seriál)
Předčasný porod (S08E15)
2011 Private Practice (TV seriál)
The Breaking Point (S05E09)
Who We Are (S05E08)
Don't Stop 'Till You Get Enough (S05E07)
další epizody (21)
2010 Private Practice (TV seriál)
Just Lose It (S04E10)
Can't Find My Way Back Home (S04E09)
What Happens Next (S04E08)
další epizody (15)
Chirurgové (TV seriál)
Divní lidé (S07E03)
2009 Alice (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Sběratelé šperků (S01E07)
2008 Havárie (TV seriál)
Hlídka (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
2001 The Associates (TV seriál)
1998 Power Play (TV seriál)
1996 Agenti z podsvětí (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Posedlost/Mimo čas (S01E02)
Flash Forward (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)
1993 Připraveny nebo ne? (TV seriál)

Dokumentární

2012 Syfy 20th Anniversary Special (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace