foto

Jonathan Dueck

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2006 Bojovníci země
Elektrické křeslo
Heartstopper
Kalné vody
Veterán (TV film)
2005 Sabah
2003 Love, Sex and Eating the Bones
2002 Darkness Falling
Fancy Dancing
2000 The Uncles

TV seriály

2004 Metropia (TV seriál)
2003 Train 48 (TV seriál)
2002 I Love Mummy (TV seriál)
2001 Paradise Falls (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2008 Grindstone Road
2007 All the Good Ones Are Married (TV film)

Dokumentární

2012 Breathing Fire: Secret Weapon of the Somme (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2008 Just Business
2007 Final Draft
2006 The Last Sect

Dokumentární

2012 Breathing Fire: Secret Weapon of the Somme (TV film)
2010 Stroje - to je moje! (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Mister Tachyon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky