foto

Marcus Gilbert

  • nar. 1958

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Volný jako pták
1994 Woman of the Wolf (TV film)
1993 Jezdci (TV film)
Legacy
1992 Armáda temnot
1990 Blood Royal: William the Conqueror (TV film)
Fantom v Monte Carlu (TV film)
1989 Chameleons (TV film)
1988 Rambo III
1987 Dark Angel, The (TV film)
Hazard srdcí (TV film)
1986 Biggles
The Pyrates (TV film)
1984 Maska smrti (TV film)
1983 Weather in the Streets, The (TV film)

TV seriály

2000 Doctors (TV seriál)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
1996 Lazarus Man, The (TV seriál)
Policie z New Orleans (TV seriál)
1985 Connie (TV seriál)
1984 Hammer House of Mystery and Suspense (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Master of the Game (TV seriál)
Robin Hood (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace