foto

Wilhelm Engelhardt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Hubert a Staller: Čichat zespodu k fialkám (TV film)
Zbouchnutá (TV film)
2008 Inga Lindström: Opravdová láska (TV film)
2007 Rosamunde Pilcher: Zamilovaný drsňák (TV film)
2002 Kommissarin Fleming und der Mord vor der Kamera (Fleming II) (TV film)
Smrtelné vydírání (TV film)
1999 Život za život (TV film)
1998 Walli, die Eisfrau (TV film)

TV seriály

2014 Heiter bis tödlich - Monaco 110 (TV seriál)
2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2007 R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
1997 Die Feuerengel (TV seriál)
Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
Unzertrennlichen, Die (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1993 Das Dorf an der Grenze - Kärnten 1991 (TV film)
1983 Das Dorf an der Grenze - Kärnten 1966-1976 (TV film)

TV seriály

1979 Dorf an der Grenze, Das (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky