foto

Zuhal Gencer Erkaya

  • nar. 13.7.1961 (58 let)
    Istanbul, Marmara Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bir Nefes Yeter
2013 Tamam mıyız?
2007 Pars: Kiraz operasyonu
2006 Kabuslar Evi: Tanıdık Yabancı (TV film)
2002 Vzdálený
1996 Solgun Bir Sarı Gül
1995 Babam Askerde
Sekizinci Saat
1994 C Blok
1993 Sarı Tebessüm
1992 Devlerin Ölümü
Kanunun Ötesinde (TV film)

TV seriály

2019 Canevim (TV seriál)
Episode 17 (E17)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
další epizody (17)
2018 Gülizar (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2017 Anne (TV seriál)
Episode 30 (E30)
Episode 26 (E26)
Episode 20 (E20)
další epizody (4)
2013 Sevdaluk (TV seriál)
2009 Hanımın Çiftliği (TV seriál)
2008 Güldünya (TV seriál)
Limon Ağacı (TV seriál)
Yol Arkadaşım (TV seriál)
2007 Sinekli Bakkal (TV seriál)
Yersiz yurtsuz (TV seriál)
2004 24 Saat (TV seriál)
Arapsaçı (TV seriál)
1999 5 maymun çetesi (TV seriál)
1996 Şaşıfelek Çıkmazı (TV seriál)
1991 Issızlığın Ortası (TV seriál)
1989 Cahide (TV seriál)
1987 Gecenin Öteki Yüzü (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky