foto

Victor Cruz

  • nar. 5.8.1980 (39 let)
    New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 West Side Story
2019 Release
2018 Loveseat
Night Comes On
Wheels
2017 Crazy Famous
The Meyerowitz Stories (New and Selected)
2016 Chronicky metropolitní
2014 Annie
Before I Disappear
Jedna za všechny
Rande na dvě noci
The Humbling
2013 Close Your Eyes
Nahoře-dole (TV film)
Newlyweeds
Vedlejší účinky
2012 Cena peněz
Lola Versus
2010 Čarodějův učeň
2009 Únos vlaku 1 2 3

TV seriály

2018 Dobrej polda (TV seriál)
Who Killed the Guy on the Ski Lift? (E07)
Will the Good Cop Bowl 300? (E04)
What Is the Supermodel's Secret? (E02)
další epizody (4)
2017 Dobrý boj (TV seriál)
First Week (S01E02)
Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Learns About the Weather! (S03E07)
2015 Public Morals (TV seriál)
Gotham (TV seriál)
What the Little Bird Told Him (S01E12)
Jak prosté (TV seriál)
Stíny minulosti (S04E01)
2014 Černá listina (TV seriál)
Berlín (č. 8) (S01E21)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Strašák (S04E12)
2013 Domek z karet (TV seriál)
13. kapitola (S01E13)
9. kapitola (S01E09)
The Michael J. Fox Show (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Presumed Guilty (S14E10)
2012 I Just Want My Pants Back (TV seriál)
Okrsek 22 (TV seriál)
Turf War (E13)
Schooled (E08)
Crossing the Rubicon (E06)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Nightmares (S03E07)
Scorched Earth (S03E04)
The Uniform (S02E11)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Policistka na odstřel (S01E09)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Pohřbená tajemství (S01E08)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Critical Condition (S02E03)
Friendly Fire (S02E02)
Ve službách FBI (TV seriál)
Stále ve střehu (S03E01)
2010 Zachraň mě (TV seriál)
A.D.D. (S06E10)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
There Will Be Food (S01E02)
Nemocnice Mercy (TV seriál)
Some of Us Have Been to the Desert (E09)
Sherri (TV seriál)
Zvláštní poldové (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Všechno totiž existuje víckrát (S01E20)
2008 Džungle rtěnek (TV seriál)
Chapter Eighteen: Indecent Exposure (S02E11)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Zaručená investice (S03E04)
2007 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nesmysl (S07E10)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Usvědčeni (TV seriál)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
41 Shots (E02)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Moje dobré jméno (S04E22)
2004 Rodina Sopránů (TV seriál)
Šťastné rodiny (S05E04)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky