foto

Dmitrij Popov

  • nar. 19.1.1977 (43 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2018 Skoraja pomošč (TV seriál)
2017 Morozova (TV seriál)
Barchatnaja koža (S01E04)
2016 Odin protiv vsech (TV seriál)
2015 Akademija (TV seriál)
2014 Černobyl: Zona otčužděnija (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Něsčastnyj slučaj (S03E17)
2013 Koroleva banditov (TV seriál)
Moloďožka (TV seriál)
2012 Legavyj (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Etot pojezd v ogně (S05E16)
Pjatnickij (TV seriál)
Enigma (S02E05)
2010 Putějcy (TV seriál)
Otěllo v jubke (S02E12)
2006 Dětěktivy (TV seriál)
2004 Trestný prapor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky