foto

Stephanie Kloss

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2014 Top Girl oder La déformation professionnelle
2010 Bedways

TV seriály

2015 Lena Lorenz (TV seriál)
2011 In aller Freundschaft (TV seriál)
Verblendet (S14E10)
Aus heiterem Himmel (S14E09)
Rückkehr (S14E08)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2006 Tessa - Leben für die Liebe (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)

Dokumentární

2005 Mädchen am Sonntag

TV pořady

2015 Newtopia (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky