foto

Lyriq Bent

  • nar. 15.7.1979 (40 let)
    Kingston, Jamajka

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Astronaut
Benjamin
2018 Acrimony
Love Jacked
Nappily Ever After
2016 Group Home (TV film)
Ladies Book Club
2015 Brána temnoty
2014 Aaliyah: The Princess of R&B (TV film)
2013 Queen City
2012 Domov neznámý
2010 Mother's Day
2008 Guns (TV film)
Saw 5
2007 Saw 4
2006 Saw 3
Tančím, abych žil
Vlci
2005 Kojak (TV film)
Saw 2
The Life and Hard Times of Guy Terrifico
Čtyři bratři
2003 Honey
Střílejte na Francouze!
2002 10,000 Black Men Named George (TV film)
Damaged Goods
Superbob
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Dělej, že ji nevidíš (TV film)
2001 Jane Doe (TV film)
Šílenec

TV seriály

2019 Carter (TV seriál)
Harley Gets To Be Best Man (S02E08)
Harley Wanted To Say Bonspiel (S02E07)
Harley Gets A Hole in One (S02E05)
další epizody (6)
Aféra (TV seriál)
Epizoda 11 (S05E11)
Epizoda 1 (S05E01)
2017 Mary Kills People (TV seriál)
Morning Glory (S01E06)
The Judas Cradle (S01E05)
Raised by Wolves (S01E04)
další epizody (6)
Ona to musí mít (TV seriál)
#NolasChoice (3 DA HARD WAY) (S01E10)
#Proměna (GENTRIFIKACE) (S01E09)
#Láskanájemnezaplatí (POKUD MĚ DOSUD NEZNÁŠ) (S01E08)
další epizody (9)
2016 Shoot the Messenger (TV seriál)
2015 12 opic (TV seriál)
Kassandřin komplex (S01E03)
The Book of Negroes (TV seriál)
2014 Rookie Blue (TV seriál)
Jen okamžik (S05E01)
2013 Rookie Blue (TV seriál)
Když jsou vidět hvězdy (S04E13)
Pod palbou (S04E12)
Tajnosti (S04E11)
další epizody (10)
2012 Rookie Blue (TV seriál)
Nikdy víc (S03E13)
Rukojmí (S03E12)
Pravidla (S03E11)
další epizody (12)
2011 Rookie Blue (TV seriál)
Boží vůle (S02E13)
V utajení (S02E12)
S trochou víry (S02E11)
další epizody (13)
2010 Městečko Haven (TV seriál)
Harmonie (S01E03)
Rookie Blue (TV seriál)
Tajné nasazení (S01E13)
Břímě uniformy (S01E12)
Pomáhat, nebo chránit (S01E11)
další epizody (8)
2008 Sophie (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Munice za všechny peníze (S06E21)
2007 Dresden (TV seriál)
Bad Blood (E05)
2006 Angelin tým (TV seriál)
North/South (TV seriál)
2005 Kojak (TV seriál)
2004 Kevin Hill (TV seriál)
2003 Platinum (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
2002 Street Time (TV seriál)
2001 Mutant X (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
Tracker (TV seriál)
2000 Lovci pokladů (TV seriál)
Legenda o ztraceném kmeni (S02E04)

Producentská filmografie

Filmy

2016 Group Home (TV film)

Host

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky