foto

Gertraud Wahl

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

1995 Polizeiruf 110 - 7 Tage Freiheit (TV film)
1994 Oben - Unten
1993 Adamski

TV seriály

2007 In aller Freundschaft (TV seriál)
Falsche Ziele (S09E42)
Einsam, zweisam, dreisam (S09E41)
2006 In aller Freundschaft (TV seriál)
Ihr Kinderlein kommet (S09E40)
Eine zweite Chance (S09E39)
Starke Söhne (S09E38)
další epizody (10)
1988 Bei Neuhaus zu Haus (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1994 Oben - Unten

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky