foto

Carsten Meyer-Grohbrügge

  • nar. 22.6.1968 (51 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Der Komödienstadel - Wenn’s lafft, dann lafft’s (divadelní záznam)

TV seriály

2005 Sladká Laura (TV seriál)
2004 Typisch Sophie (TV seriál)
2000 Bei aller Liebe (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky