foto

Ralf Gregan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1981 Onkel & Co. (TV film)
1980 Mein Gott, Willi! (TV film)
1976 Auf Biegen oder Brechen
1973 Das sündige Bett
1972 Heute hau'n wir auf die Pauke
1971 Vogel bin ich nicht, Ein (TV film)
1970 Millionenspiel, Das (TV film)
1967 Hladký běh
Kriminalistické muzeum - Bedna (TV film)
Pension Clausewitz
1966 Der Fall der Generale (TV film)
Playgirl
Sperrbezirk

TV seriály

1992 Tücken des Alltags (TV seriál)
1991 Der Hausgeist (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
1975 Herz ist Trumpf - Filme zur Verkehrssicherheit (TV seriál)
Nonstop Nonsens (TV seriál)
1973 Lokaltermin (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Kommissar Freytag (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1993 Ein unvergeßliches Wochenende (TV seriál)
1977 Kabillowitsch (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky