foto

Sonsee Neu

  • nar. 4.6.1973 (46 let)
    Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Friesland - Hand und Fuß
2017 Loď snů: Tanzánie (TV film)
2016 Wilsberg - Tod im Supermarkt (TV film)
2013 Dokonalé Vánoce (TV film)
Místo činu: Mnichov - Moc a bezmoc (TV film)
2011 Alles was recht ist - Väter, Töchter, Söhne (TV film)
Bär kehrt zurück, Der (TV film)
Im falschen Leben (TV film)
Klarer Fall für Bär (TV film)
Klarer Fall für Bär - Gefährlicher Freundschaftsdienst (TV film)
Neue Chance zum Glück (TV film)
Tajemství Noemovy archy (TV film)
2010 Scheidung für Fortgeschrittene (TV film)
2009 Hotel snů: Kapské město (TV film)
2008 Man liebt sich immer zweimal (TV film)
2007 Dokonalý plán (TV film)
Recept na lásku (TV film)
Zajíček bez oušek
2005 Der Ranger (TV film)
Jantar nosí štěstí (TV film)
Moře lásky - Cesta k tobě (TV film)
Zamilovaný kněz (TV film)
2003 Druhá Eva (TV film)
Děti mé snoubenky (TV film)
Rosamunde Pilcher: Srdce se nemýlí (TV film)
2002 666 - Traue keinem, mit dem Du schläfst!
Die Katzenfrau (TV film)
Vater braucht eine Frau (TV film)
1999 E-m@il an Gott (TV film)
Versprich mir, dass es den Himmel gibt (TV film)
1998 Herzbeben - Die Nacht, die alles veränderte (TV film)
Liselotte (TV film)
Poslední dny disca
1996 Titanic (TV film)

TV seriály

2015 Die Kanzlei (TV seriál)
2014 Friesland (TV seriál)
2012 Poslední polda (TV seriál)
Školní fámy (S03E12)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Ans Messer geliefert (S11E15)
2008 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Tödliches Spiel (E11)
2007 Deadline - Jede Sekunde zählt (TV seriál)
2006 LadyLand (TV seriál)
Údolí Divokých růží (TV seriál)
2005 Pastewka (TV seriál)
2004 Beauty Queen (TV seriál)
Das Traumhotel (TV seriál)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
Vertrauen bis zuletzt (E03)
Vergangene Sünden (E02)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Wer weiß denn sowas? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace