foto

Raphaël Vogt

  • nar. 20.1.1976 (43 let)
    Berlín, Nemecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Sardinien (TV film)
Rosamunde Pilcher: Navždy svoji (TV film)
2015 Rosamunde Pilcher: Vůně vanilky (TV film)
2012 Dvě tváře důvěry (TV film)
2009 Příběhy o lásce: Splněný sen (TV film)
Rosamunde Pilcher: Dej, ať je to láska (TV film)
2008 Liebesgruß an einen Engel (TV film)
2007 Inga Lindström: Víkend v Söderholmu (TV film)
2006 Má krásná nepřítelkyně (TV film)
2000 Vor der Stille
1999 Škola smrti (TV film)
1979 Plechový bubínek

TV seriály

2018 Alles oder Nichts (TV seriál)
2012 Kriminalista (TV seriál)
Zasvěcení smrti (S07E04)
2010 Kobra 11 (TV seriál)
Kybernetická bouře (S14E12)
2009 Flemming (TV seriál)
2008 Anna und die Liebe (TV seriál)
Volles Haus (TV seriál)
2006 Schmetterlinge im Bauch (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
1977 Ein verrücktes Paar (TV seriál)

Dokumentární

2006 GZSZ Inside - Highlights, Stars und vieles mehr (TV film)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky