foto

Elke Boisch

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1998 Der dreckige Tod (TV film)
1987 Rätsel der Sandbank, Das (TV film)
1986 Whopper Punch 777
1983 Im Zeichen des Kreuzes (TV film)
1969 Willi (TV film)

TV seriály

2004 In aller Freundschaft (TV seriál)
Stolpersteine (S07E06)
Annäherung (S07E05)
Blick nach vorn (S07E04)
2003 In aller Freundschaft (TV seriál)
Der Weg zum Herzen (S06E30)
Am Ende siegt die Liebe (S06E29)
Schicksalsschläge (S06E28)
2002 In aller Freundschaft (TV seriál)
Gefährliches Geheimnis (S05E40)
Stille Nacht … (S05E39)
Eine heikle Entscheidung (S05E38)
další epizody (4)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Gewichtige Probleme (S01E06)
Einer für alle, alle für einen (S01E05)
Die schreckliche Wahrheit (S01E04)
další epizody (6)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1995 A.S. (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1986 Die Wicherts von nebenan (TV seriál)
1977 Neues aus Uhlenbusch (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky