foto

Oliver Vogel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2019 Schnitzel de Luxe (TV film)
2017 Schnitzel geht immer (TV film)
2016 Die Glasbläserin (TV film)
2003 Der zweite Frühling (TV film)
2002 Odpověď dr. Mertensové (TV film)

TV seriály

2020 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Der letzte Beat (S11E23)
Geisterjagd (S11E22)
Hotel Futuro (S11E21)
další epizody (11)
2019 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Gift (S11E25)
Kindersegen (S11E24)
Der Pechvogel (S11E12)
další epizody (14)
2018 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Kollateralschaden (S10E07)
Späte Rache (1) (S09E29)
Fremde Stimmen (S09E28)
další epizody (15)
2017 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Sühne (S09E15)
Dachschaden (S09E14)
Goldene Hände (S09E13)
další epizody (27)
In aller Freundschaft (TV seriál)
In Liebe loslassen (S20E30)
2016 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Wechselschritt (S08E13)
Bereit bis in den Tod (S08E12)
Tante Emma (S08E11)
další epizody (26)
2015 Dengler (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Das Leben des Brian (S07E10)
Das Gesetz der Straße (S07E09)
Künstlerpech (S07E08)
další epizody (22)
2014 Dr. Klein (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Valentinstag (S06E10)
Der Priester ist tot (S06E09)
Krokodil (S06E08)
další epizody (23)
2013 SOKO: Der Prozess (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Am seidenen Faden (S05E11)
Verschlusssache (S05E10)
Höllenhund (S05E08)
další epizody (20)
2012 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Um Haaresbreite (S04E14)
Sechs Richtige (S04E13)
Weitertanzen (S04E12)
další epizody (23)
2011 Herzflimmern (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Wombats Ende (S03E15)
Probezeit (S03E14)
Man stirbt nur zweimal (S03E13)
další epizody (16)
2010 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Lösegeld (S02E13)
Der Prototyp (S02E12)
Fatale Begabung (S02E11)
další epizody (28)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Die kleine Zeugin (S01E05)
Judaslohn (S01E04)
Als geheilt entlassen (S01E02)
další epizody (4)
2006 Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
2005 In aller Freundschaft (TV seriál)
Nur über meine Leiche (S08E03)
Ein schwarzer Tag (S08E02)
Eine Frage der Menschlichkeit (S08E01)
2004 In aller Freundschaft (TV seriál)
Wunderbare Weihnacht überall (S07E42)
Anna und der Wolf (S07E41)
Herzenswunsch (S07E40)
další epizody (42)
2003 In aller Freundschaft (TV seriál)
Ein Fest mit Hindernissen (S06E43)
Ich will nach Hause (S06E42)
Isoliert (S06E41)
další epizody (43)
2002 In aller Freundschaft (TV seriál)
Gefährliches Geheimnis (S05E40)
Stille Nacht … (S05E39)
Eine heikle Entscheidung (S05E38)
další epizody (40)
2001 In aller Freundschaft (TV seriál)
Eine schöne Bescherung (S04E36)
Das Wagnis (S04E35)
Der letzte Kampf (S04E34)
další epizody (35)
2000 In aller Freundschaft (TV seriál)
Mut zur Wahrheit (S03E17)
Herzschmerzen (S03E16)
Feuer (S03E15)
další epizody (33)
1999 In aller Freundschaft (TV seriál)
In einem Boot (S02E17)
Verletzte Eitelkeit (S02E16)
Abschied für immer (S02E15)
další epizody (45)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Kindersorgen (S01E08)
Abschiedsschmerz (S01E07)
Gewichtige Probleme (S01E06)
další epizody (7)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

1998 Zita - Geschichten über Todsünden

TV pořady

2011 Wissen vor acht - Werkstatt (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky