foto

Eric Lutes

  • nar. 19.8.1962 (57 let)
    Charleston, Rhode Island, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 As Long as I'm Famous
2019 Vault
2018 The Manor
2017 A Lover Betrayed (TV film)
2016 Hvězda na střední
2010 Adventures of a Teenage Dragonslayer
Ironhorse
2006 Černá díra (TV film)
2005 Tucet vánočních psů
2004 List, The
2003 Zabydleni
2002 Jane White Is Sick & Twisted
Papal Cab
2000 Na ostří meče
1999 Gólová výměna (TV film)
1998 Blood, Guts, Bullets and Octane
Marabunta: Mravenci útočí (TV film)
Mumie
1996 Příběh jednoho života (TV film)
1995 Likvidátor
The Rockford Files: A Blessing in Disguise (TV film)
1993 Policajt z New Yorku
1992 Distant Justice
1987 Psychos in Love

TV seriály

2020 The Adventures of Velvet Prozak (TV seriál)
2015 Vražedná práva (TV seriál)
I Want You to Die (S02E07)
2010 Zoufalé manželky (TV seriál)
Drahoušek (S06E15)
2009 Dr. House (TV seriál)
Známí neznámí (S06E06)
2006 Odložené případy (TV seriál)
Červení a modří (S04E11)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Sázka na smrt (S05E03)
2005 Inconceivable (TV seriál)
Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Tak málo času (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Vzlety a pády (S04E15)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Twice in a Lifetime (TV seriál)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Agenti v Americe (S02E22)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Jak se zamilovat (S03E12)
1994 All-American Girl (TV seriál)
Ellen (TV seriál)
Heaven Help Us (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Dohazovač (S02E03)
1991 The Commish (TV seriál)

Dokumentární

1991 Dr. Demento 20th Anniversary Collection

Video kompilace

2003 'Weird Al' Yankovic: The Ultimate Video Collection (video kompilace)
1992 The 'Weird Al' Yankovic Video Library: His Greatest Hits (video kompilace)