foto

Alexandr Vysokovskij

  • nar. 24.8.1963 (57 let)
    Leninsk, Kazachstán, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Putěvoj obchodčik
2003 Bavorák

TV seriály

2014 Jekatěrina (TV seriál)
2013 Mama-dětěktiv (TV seriál)
Episode 11 (E11)
2006 Kodex česti (TV seriál)
Klub brošennych žen (S03E06)
2004 Zvězdočet (TV seriál)
2003 Undina (TV seriál)
2002 Brigada (TV seriál)
Episode 15 (S01E15)
Episode 14 (S01E14)
Episode 13 (S01E13)
další epizody (8)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Kto streljajet poslednim (S02E09)
2000 Kamenskaja (TV seriál)
Igra na čužom pole (S01E02)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Serdtse vraga

TV seriály

2019 Čužaja žizň (TV seriál)
2016 Ně togo polja jagoda (TV seriál)
2015 Istrebiteli. Poslednij boj (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Serdtse vraga

TV seriály

2019 Veněc tvorenija (TV seriál)
Vspominaja těbja (TV seriál)
2016 Bez prava na ošibku (TV seriál)
Ně togo polja jagoda (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky