foto

Alexandr Vysokovskij

  • nar. 24.8.1963 (55 let)
    Leninsk, Kazachstán, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Putěvoj obchodčik
2003 Bavorák
2002 Marš Tureckogo 2: Kto streljajet poslednim (TV film)
2000 Kamenskaja 1: Igra na čužom pole (TV film)

TV seriály

2014 Jekatěrina (TV seriál)
2006 Kodex česti (TV seriál)
Klub brošennych žen (S03E06)
2004 Zvězdočet (TV seriál)
2003 Undina (TV seriál)
2002 Brigada (TV seriál)
Episode 15 (S01E15)
Episode 14 (S01E14)
Episode 13 (S01E13)
další epizody (8)
2000 Kamenskaja 1 (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Serdtse vraga

TV seriály

2016 Ně togo polja jagoda (TV seriál)
2015 Istrebiteli. Poslednij boj (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Serdtse vraga

TV seriály

2016 Bez prava na ošibku (TV seriál)
Ně togo polja jagoda (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace