foto

Martin Goeres

  • nar. 12.8.1984 (34 let)
    Berlín, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Schneeflöckchen
2016 When Demons Die
2015 Kartoffelsalat
Victoria
What You Want Is Gone Forever
2013 B - Day (studentský film)
2012 Kaiser und König (studentský film)
2011 1949
Don 2
2009 Fliegen
2008 Polizeiruf 110 - Verdammte Sehnsucht (TV film)
Tatort - Blinder Glaube (TV film)
2007 Love Hurts (studentský film)
2006 Rukelie (studentský film)
Zimní cesta
2005 Doppelter Einsatz - Mord auf dem Stundenplan (TV film)
Vzdušný most (TV film)
Výzva
2004 Napola: Hitlerova elita
2003 Seventeen - Mädchen sind die besseren Jungs (TV film)
2001 Heidi M.

TV seriály

2018 Dva světy (TV seriál)
Something Borrowed (S02E03)
Inside Out (S02E01)
Love the Lie (S01E08)
2007 Deadline - Jede Sekunde zählt (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
2000 Puma - Bojovník s dobrým srdcem (TV seriál)
1999 Klinikum Berlin Mitte - Leben in Bereitschaft (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
Schloss Einstein (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Flieg, Opa, flieg! (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2005 Videotagbuch von Dennis Gansel

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace