foto

Dalton James

  • nar. 19.3.1971 (49 let)
    Sacramento, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Thrill Kill
2002 Are You a Serial Killer
1999 Blázniví únosci
1998 Beach House
1995 Crosstown Traffic (TV film)
1994 Můj táta hrdina
1993 Nebezpečná učitelka (TV film)
1992 California Man

TV seriály

1999 Passions (TV seriál)
1997 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Získat flek (S07E14)
1996 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Den zúčtování (S07E12)
Kdybych měl kladivo (S07E11)
Ztracen v Las Vegas (S07E10)
další epizody (11)
1992 Křižovatky (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Fotograf (S07E13)
1991 Sisters (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky