foto

Antoine DesRochers

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Antigone
Jeune Juliette
2018 We Have Forever
Wolfe
2017 Jinam
The Beep Test
2016 Je to jen konec světa
Nitro Rush: Smrtící spiknutí
2015 Les êtres chers
2013 Premier amour
2011 Gerry
2008 Maminka je u kadeřnice
2007 Nitro

TV seriály

2019 Cerebrum (TV seriál)
2017 Bad Blood (TV seriál)
2010 Muzeum Eden (TV seriál)
2006 C.A. (TV seriál)
2003 3 x rien (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky