foto

Tóru Nakamura

  • nar. 5.9.1965 (54 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 22 nenme no kokuhaku: Wataši ga sacudžinhan desu
Kaettekita Ie Uru Onna (TV film)
2016 64 (Rokujon)
Kage no Kisetsu (TV film)
Rokujon: Kóhen
Saraba abunai deka
2014 Team Batista Final: Kerberos no shôzô
2013 Haha, waga ko e (TV film)
Čúgakusei Marujama
2011 Kamifusen
2010 18-ban Hole (TV film)
Saraba itoši no daitórjó
Yukizuri no Machi
2009 Glory of Team Batista SP - Aratana Meikyuu e no Shoutai (TV film)
Team Batista SP ~Nightingale no Chinmoku~ (TV film)
Wataši dasu wa
2008 Dansou no reijin (TV film)
Mstitel s černou maskou
Šórin šódžo
2007 Ai no rukeiči
Aozora no ruretto
Hanaikusa (TV film)
Seppun
2006 Hjóten (TV film)
Limit of Love: Umizaru
2005 Cheong yeon
Gion bayashi (TV film)
Madamada abunai deka
2004 Sheeraza Do (TV film)
Umineko
2003 Hana
Musume no kekkon (TV film)
Purpurový motýl
秋刀魚の味 (TV film)
2002 2009 Loseuteu maemorijeu
2001 Unloved
2000 Zabijáci z Tokia
1998 Ishimitsu Makiyo no shogai (TV film)
1996 Abunai Deka ritaanzu
1995 Hlasy padlých studentů: Poslední kamarádi
1994 Modrý tygr
1993 Policajt z New Yorku
1991 Fukuzawa Jukiči
Saito Dosan (TV film)
1989 Roppongi banana boys
Shogun Iemitsu, Hikosa and Tasuke Issin (TV film)
Sogeki: The shootist
1988 Bee Bop highschool: Koko yotaro kanketsu-hen
Bee Bop highschool: Koko yotaro ondo
Kanašii iro janen
Matamata abunai deka
Rabu sutori o kimini
1987 Abunai deka
Bee Bop highschool: Koko yotaro kyoso-kyoku
Bee Bop highschool; Koko yotaro march
Šindžuku džun'ai monogatari
1986 Bee Bop highschool; Koko yotaro elegy
Shinshi dômei
1985 Be bop highschool
1965 Kemonomichi

TV seriály

2019 Ie uru onna no gjakušú (TV seriál)
Kokó no mesu (TV seriál)
Sign (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
další epizody (9)
Čó no rikigaku: Sacudžin bunsekihan (TV seriál)
2018 Last Chance (TV seriál)
2016 Ie uru onna (TV seriál)
Suišó no kodó: sacudžin bunsekihan (TV seriál)
2015 Iši no maju (TV seriál)
Kaiki Renai Sakusen (TV seriál)
2014 Suteki na Sentaxi (TV seriál)
Team Batista 4: Raden Meikyu (TV seriál)
2012 Suitei Yuuzai (TV seriál)
2011 Team Batista 3 (TV seriál)
2010 Jeneraru rūju no gaisen: Chīmu bachisuta 2 (TV seriál)
Team Batista 2: General Rouge no Gaisen (TV seriál)
2009 Sora tobu Taija (TV seriál)
Tokyo Dogs (TV seriál)
2008 Čímu Bačisuta no eikó (TV seriál)
2007 Kareinaru ičizoku (TV seriál)
Kaze no hate (TV seriál)
2006 Kemonomichi (TV seriál)
2005 Kjúmei bjótó 24dži (TV seriál)
Umizaru (TV seriál)
2004 Kurokawa no tečó (TV seriál)
Tokyo wankei: Destiny of love (TV seriál)
2003 Ašita tenki ni naare (TV seriál)
Kokoro (TV seriál)
Rjúten no óhi: saigo no kótei (TV seriál)
2002 Kaidan hyaku monogatari (TV seriál)
Nemurenu Yoru wo Daite (TV seriál)
2001 Koi o nannen jasundemasuka (TV seriál)
Ninjo Shigure Machi (TV seriál)
2000 Ojadží (TV seriál)
Tsugumi e... (TV seriál)
1999 Kóri no sekai (TV seriál)
Shuumatsukon (TV seriál)
1998 Nemureru mori (TV seriál)
1997 Hitonatsu no puropôzu (TV seriál)
Shokuinshitsu (TV seriál)
1994 29-sai no Christmas (TV seriál)
Bakumatsu Kokosei (TV seriál)
Sonouchi Kekkon Suru Kimi e (TV seriál)
1989 Katte ni šiagare hej! Brother (TV seriál)
1988 Mottomo abunai deka (TV seriál)
1986 Abunai Deka (TV seriál)

Dokumentární

2016 Henri Mitowa: Zen to hone - vyp.

Host

TV pořady

2008 Šabekuri 007 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky