foto

Arťom Kočetov

  • nar. 19.7.1985 (34 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Volevoj prijom (TV film)
2015 Ně para

TV seriály

2017 Aktrisa (TV seriál)
Sklifosovskij 6 (TV seriál)
Tajnyj gorod 3 (TV seriál)
2016 Ljubov kak stichijnoje bedstvije (TV seriál)
Sklifosovskij. Reanimacija (TV seriál)
2015 Pasečnik 2 (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Synulja (S02E01)
Profil ubijcy (TV seriál)
Vampir (S02E10)
2014 Po sledu Zverja (TV seriál)
Pjatnickij (TV seriál)
Kto, jesli ně my? (S04E27)
2013 Zolotaja kletka (TV seriál)
Pjatnickij (TV seriál)
Zaščita Ziminoj (S03E30)
Motyljok i sveča (S03E25)
Preděly kontrolja (S03E15)
další epizody (4)
2012 Sklifosovskij (TV seriál)
Vernoje sredstvo (TV seriál)
2011 Igra (TV seriál)
2010 Interny (TV seriál)
2009 Meč (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky