foto

Eva Haßmann

  • nar. 29.12.1972 (47 let)
    Herford, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Willie and Me
2014 Nesmysl
2009 Willie and Me
2008 Immer Wirbel um Marie (TV film)
2007 Táta na útěku (TV film)
2006 Mad Lane
Meine bezaubernde Nanny (TV film)
Má krásná nepřítelkyně (TV film)
Papa und Mama (TV film)
Pommery und Leichenschmaus (TV film)
2005 Brautpaar auf Probe (TV film)
Pommery und Hochzeitstorte (TV film)
2004 Endlich Sex! (TV film)
Konkurs se smrtí
2003 Sperling und der Mann im Abseits (TV film)
2002 Detective Lovelorn und die Rache des Pharao
Ein Engel und Paul
K čertu s tebou, sestřičko (TV film)
Pommery und Putenbrust (TV film)
Soused (TV film)
Weihnachten (TV film)
2001 Das Glück sitzt auf dem Dach (TV film)
Honolulu
2000 Blondine sucht Millionär fürs Leben (TV film)
Otto - Der Katastrofenfilm
1999 Gierig
Männer sind wie Schokolade (TV film)
1998 Místo činu: Mnichov - Padlí andělé (TV film)
Úhlavní nepřátelé - Špatné rozhodnutí (TV film)
1997 Coup, Der (TV film)
Trickser (TV film)
1996 Alle haben geschwiegen (TV film)
Das erste Mal (TV film)
Linka smrti
Turista (TV film)
1995 Tatort - Falsches Alibi (TV film)
Unbeständig und kühl (TV film)
Wer Kollegen hat, braucht keine Feinde (TV film)
1994 Einfach nur Liebe
Průseráři

TV seriály

2012 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Tödliches Idyll (S03E17)
2011 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Querschläger (E42)
2005 Speer a Hitler (TV seriál)
2004 Zwei am großen See (TV seriál)
1997 Komisař Rex (TV seriál)
Vražda na jídelníčku (S03E11)
1996 Sperling (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Willie and Me
2009 Willie and Me
2006 Mad Lane

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Willie and Me

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)