foto

Andrej Buta

  • nar. 14.4.1978 (41 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Silnější než oheň

TV seriály

2019 Zeljonyj furgon (TV seriál)
2017 Operetta kapitana Krutova (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Ně bylo by sčasťja (S01E67)
2016 Medsestra (TV seriál)
Šakal (TV seriál)
2015 Argentina (TV seriál)
Drugoj major Sokolov (TV seriál)
Iščejka (TV seriál)
Okryljonnyje (TV seriál)
Otděl (TV seriál)
Poslednij ment (TV seriál)
Vremenno nědostupen (TV seriál)
Ženskaja konsultacija (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
Ně pokidaj meňa (S03E26)
2014 Kapkan dlja Zoluški (TV seriál)
Rozygryš (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Chorošij čelovek (S03E32)
Cepnyje psy (S03E04)
Pjatnickij (TV seriál)
Kto tut glavnyj (S04E24)
Angel smerti (S04E20)
Finišnaja čerta (S04E18)
další epizody (7)
Ment v zakoně (TV seriál)
Otrava (S09E01)
2012 Kulinar (TV seriál)
Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
2011 Igra (TV seriál)
Zajac, žarennyj po-berlinski (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Dělo specnaza (S05E13)
2008 Rozvědčíci - Poslední bitva (TV seriál)
2007 Alexandrovskij sad 2 (TV seriál)
Likvidace (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky