foto

Patti Tippo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Famous and Fatal (TV film)
More Beautiful for Having Been Broken
2011 Girls! Girls! Girls!
2001 Veselé Vánoce, Santa Clausi (TV film)
2000 Honička na chlapa
1999 Kolébka ve větru
V kůži Johna Malkoviche
Železný obr
1997 Infidelity/Hard Fall
1996 Barb Wire
Fanatik
Spitfire Grill
1995 Ace Ventura 2: Volání divočiny
1994 Ed Wood
Nebezpečné srdce (TV film)
1993 Freaked
1992 Jízda života
1990 Brain Dead
1987 Omega Syndrome
Sister Margaret and the Saturday Night Ladies (TV film)
1986 Sid a Nancy
1985 Echo Park
1984 The Party Animal
1983 Deset minut do půlnoci

TV seriály

2017 Good Game (TV seriál)
2016 American Crime Story (TV seriál)
Konspirační teorie (S01E07)
2015 Shameless (TV seriál)
Crazy Love (S05E06)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Dosah (S06E20)
2013 Mámou přes noc (TV seriál)
2011 Luck (TV seriál)
2008 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Meditace ve stavu nouze (S02E13)
2006 Po právu (TV seriál)
Cost of Freedom (E07)
Chirurgové (TV seriál)
Sedmnáct vteřin (S02E25)
2005 Odložené případy (TV seriál)
Kensington (S02E20)
2000 Titus (TV seriál)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
1996 Každý den v akci (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Duchové (S03E05)
1995 Marshal (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)
1993 Grace v jednom kole (TV seriál)
1990 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Přeměna (S03E25)
1989 Nutt House, The (TV seriál)
1986 Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)

TV pořady

2015 Adam všechno zkazí (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky