foto

Oliver Gunia

  • nar. 1968

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2005 Vzdušný most (TV film)
2003 Děti mé snoubenky (TV film)
Espresso
2002 Proti své vůli (TV film)
Soused (TV film)
2001 Die Braut meines Freundes (TV film)
2000 Der Kuß meiner Schwester (TV film)

TV seriály

2017 In aller Freundschaft (TV seriál)
Eltern und Kinder (S20E09)
Eine Frage der Perspektive (S20E08)
Ein schmaler Grat (S20E07)
2016 In aller Freundschaft (TV seriál)
Zufälle gibt es nicht (S19E41)
Liebende Mütter (S19E40)
Schwieriges Miteinander (S19E39)
další epizody (38)
2015 In aller Freundschaft (TV seriál)
Frieden auf Erden (S18E42)
Schwachpunkte (S18E41)
Tabula rasa (S18E40)
další epizody (41)
2014 In aller Freundschaft (TV seriál)
Weihnachtswunder (S17E42)
Mit einem Paukenschlag (S17E41)
Kurswechsel (S17E40)
další epizody (43)
2013 In aller Freundschaft (TV seriál)
Süßer die Glocken nie klingen (S16E42)
Freud und Leid (S16E41)
Kontroversen (S16E40)
další epizody (41)
2012 In aller Freundschaft (TV seriál)
Morgen, Kinder, wird’s was geben (S15E42)
Kurzschlussreaktion (S15E41)
Feuerprobe (S15E40)
další epizody (42)
2011 In aller Freundschaft (TV seriál)
Fröhliche Weihnacht überall (S14E42)
Schwere Prüfungen (S14E41)
Sinnkrise (S14E40)
další epizody (42)
2010 In aller Freundschaft (TV seriál)
Weihnachtsgaben (S13E42)
Vier in einem Boot (S13E41)
Liebesbekenntnisse (S13E40)
další epizody (41)
2009 In aller Freundschaft (TV seriál)
Das Fest der Liebe (S12E42)
Anders als es scheint (S12E41)
Die Kraft des Willens (S12E40)
další epizody (41)
2008 In aller Freundschaft (TV seriál)
Jauchzet, frohlocket (S11E42)
Tragende Rolle (S11E41)
Süßes Leben (S11E40)
další epizody (39)
2007 In aller Freundschaft (TV seriál)
Anfang oder Ende? (S11E01)
In frohem Jubel (S10E42)
Zu neuen Ufern (S10E41)
další epizody (45)
2006 In aller Freundschaft (TV seriál)
Ihr Kinderlein kommet (S09E40)
Eine zweite Chance (S09E39)
Starke Söhne (S09E38)
další epizody (40)
2005 In aller Freundschaft (TV seriál)
Familienfest (S08E42)
Hochzeitsglocken (S08E41)
Mann gegen Mann (S08E40)
další epizody (42)
2004 In aller Freundschaft (TV seriál)
Wunderbare Weihnacht überall (S07E42)
Anna und der Wolf (S07E41)
Herzenswunsch (S07E40)
další epizody (42)
2003 In aller Freundschaft (TV seriál)
Ein Fest mit Hindernissen (S06E43)
Ich will nach Hause (S06E42)
Isoliert (S06E41)
další epizody (43)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Gefährliches Geheimnis (S05E40)
Stille Nacht … (S05E39)
Eine heikle Entscheidung (S05E38)
další epizody (31)
1995 Wilsberg (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Scénografická filmografie

TV seriály

2009 In aller Freundschaft (TV seriál)
Liebe ist (k)ein Zufall (S12E22)

Producentská filmografie

TV seriály

2010 In aller Freundschaft (TV seriál)
Tagträume (S13E15)

Kameramanská filmografie

TV seriály

2016 In aller Freundschaft (TV seriál)
Schritt für Schritt (S19E42)
Abschied (S19E35)
Leere (S19E34)
další epizody (4)

Režijní filmografie

TV seriály

2015 In aller Freundschaft (TV seriál)
Ein harter Schnitt (S18E16)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2008 In aller Freundschaft (TV seriál)
Wer gewinnt? (S11E22)
Noch nicht zu spät (S11E18)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky