foto

Bernard Métreaux

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Asterix a Vikingové
2001 Fantom Paříže
1988 Bernadette
1985 Le Soulier de satin

TV seriály

2019 Marianne (TV seriál)
Úterý (E08)
Na tohle je příliš mladá (E07)
Nádherný okamžik (E04)
další epizody (6)
2014 Super 4 (TV seriál)
2007 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
1997 The Legend of Calamity Jane (TV seriál)
1965 Bob Morane (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky