foto

Raphaël Rocher

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2019 L'Intervention
2017 Le Serpent aux mille coupures
2015 Nemilosrdní
2014 Goal of the Dead
2010 Territoires
2009 Zombie Apokalypsa

TV seriály

2019 Marianne (TV seriál)
Úterý (E08)
Na tohle je příliš mladá (E07)
Vzpomínky (E06)
další epizody (8)
Mise Odysseus (TV seriál)
Retours (S02E02)
Aube (S02E01)
2018 T.A.N.K (TV seriál)
2017 Les Grands (TV seriál)
Ma salope à moi (S02E10)
Amsterdam (S02E09)
Grand Départ (S02E08)
další epizody (10)
2016 Les Grands (TV seriál)
Jamais trop tard (S01E10)
En avoir ou pas (S01E09)
Just Do It (S01E08)
další epizody (10)
2013 Lazy Company (TV seriál)

Dokumentární

2018 The Art of Television : les réalisateurs de séries (TV seriál)
Barry Levinson (S02E04)
Michel Gondry (S02E03)
Vincenzo Natali (S02E02)
další epizody (4)
2017 The Art of Television : les réalisateurs de séries (TV seriál)
Alan Taylor (S01E06)
Matthew Penn (S01E05)
Tim Van Patten (S01E04)
další epizody (6)
2015 Voyageurs
2014 Marvelovská renesance
2011 Believers: Who's Back?
Tarantino, le disciple de Hong-Kong
2010 En bonne intelligence
2009 Gangstars (TV film)
Viande d'origine française (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky