foto

Sanjeev Bhaskar

  • nar. 28.6.1964 (53 let)
    Essex, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Paddington 2
2016 Shakespeare Live! From the RSC (divadelní záznam)
2015 Absolutely Anything
2013 The Zero Theorem
2012 Just Around the Corner (TV film)
2011 Velká vánoční jízda
2010 Báječný život po životě
Jackboots on Whitehall
Londýnský gangster
2007 Jhoom Barabar Jhoom
2006 L'Entente cordiale
Sólokapr
The Children's Party at the Palace (TV film)
2005 Angell's Hell (TV film)
Life Isn't All Ha Ha Hee Hee (TV film)
2002 Anita a já
Dalziel a Pascoe: Mens Sana (TV film)
Dick Whittington (TV film)
Guru
2001 Goodness Gracious Me: Back Where They Came From (TV film)
Mystic Masseur, The
Ohnivé inferno
1999 Notting Hill
1998 Dance of Shiva, The

TV seriály

2018 Unforgotten (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 4 (S03E04)
další epizody (6)
2017 Porters (TV seriál)
Unforgotten (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
2015 Bouřlivé léto v Britské Indii (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Drunk History (TV seriál)
Unforgotten (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2014 Pán času (TV seriál)
Death in Heaven (S08E12)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vraždění v Kodani (S16E05)
2010 Indický lékař (TV seriál)
Little Crackers (TV seriál)
2007 Haló, tady Bombaj (TV seriál)
2005 Love Soup (TV seriál)
1999 Small Potatoes (TV seriál)
1998 Goodness Gracious Me (TV seriál)
1997 Captain Butler (TV seriál)
Jonathan Creek (TV seriál)
Keeping Mum (TV seriál)
We Know Where You Live (TV seriál)
1994 Room 101 (TV seriál)
1991 Real McCoy, The (TV seriál)

Dokumentární

2017 And the Winner Isn't
2014 50 Years of BBC2 Comedy (TV film)
2009 Monty Python - málem pravda (TV seriál)
Skippy: Australia's First Superstar (TV film)
2007 British Film Forever (TV seriál)
2006 Poslední naděje na spásu: Tygři se Sanjeevem Bhaskarem (TV film)
2005 Britain´s 50 Greatest Comedy Sketches (TV film)
Inside 'The Hitchhiker's Guide to the Galaxy' (TV film)

TV pořady

2014 Duck Quacks Don't Echo (TV pořad)
2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)
2003 Comic Relief 2003: The Big Hair Do (TV pořad)
2001 Kumars at No. 42, The (TV pořad)
We Know Where You Live (TV pořad)
2000 GPTV (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2010 Little Crackers (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2010 Little Crackers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace