foto

Sanjeev Bhaskar

  • nar. 28.6.1964 (55 let)
    Essex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Dračí země
2019 Horrible Histories: The Movie - Rotten Romans
Yesterday
2017 Paddington 2
2015 Absolutely Anything
2013 The Zero Theorem
2012 Just Around the Corner (TV film)
2011 Velká vánoční jízda
2010 Báječný život po životě
Jackboots on Whitehall
Londýnský gangster
2007 Jhoom Barabar Jhoom
2006 Srdečná dohoda
Sólokapr
The Children's Party at the Palace (TV film)
2005 Angell's Hell (TV film)
Chopratown (TV film)
Life Isn't All Ha Ha Hee Hee (TV film)
2002 Anita a já
Dick Whittington (TV film)
Guru
2001 Goodness Gracious Me: Back Where They Came From (TV film)
Mystic Masseur, The
Ohnivé inferno
1999 Notting Hill
1998 Dance of Shiva, The

TV seriály

2020 Sandylands (TV seriál)
2018 Unforgotten (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (6)
2017 Porters (TV seriál)
Unforgotten (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2015 Bouřlivé léto v Britské Indii (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Drunk History (TV seriál)
Unforgotten (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2014 Pán času (TV seriál)
Death in Heaven (S08E12)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vraždění v Kodani (S16E05)
2013 Indický lékař (TV seriál)
Into the Light (S03E05)
Trapped (S03E04)
Desperate Measures (S03E03)
další epizody (5)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Zkouška víry 2 (S07E02)
Zkouška víry 1 (S07E01)
2012 Indický lékař (TV seriál)
The Source (S02E05)
Quarantine (S02E04)
The Miracle (S02E03)
další epizody (5)
2010 Indický lékař (TV seriál)
The Fete (S01E05)
The Van (S01E04)
Young Hearts (S01E03)
další epizody (5)
Little Crackers (TV seriál)
2007 Haló, tady Bombaj (TV seriál)
2005 Love Soup (TV seriál)
2002 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Mens Sana (S07E02)
1999 Small Potatoes (TV seriál)
1998 Goodness Gracious Me (TV seriál)
1997 Captain Butler (TV seriál)
Jonathan Creek (TV seriál)
Keeping Mum (TV seriál)
We Know Where You Live (TV seriál)
1994 Room 101 (TV seriál)
1991 Real McCoy, The (TV seriál)

Dokumentární

2019 Icons (TV seriál)
2017 And the Winner Isn't
2014 50 Years of BBC2 Comedy (TV film)
2009 Monty Python - málem pravda (TV seriál)
Skippy: Australia's First Superstar (TV film)
2007 British Film Forever (TV seriál)
Stephen Fry: 50 Not Out (TV film)
2006 Poslední naděje na spásu: Tygři se Sanjeevem Bhaskarem (TV film)
2005 Britain´s 50 Greatest Comedy Sketches (TV film)
Inside 'The Hitchhiker's Guide to the Galaxy' (TV film)

Divadelní záznam

2016 Pocta Shakespearovi (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2010 Little Crackers (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2010 Little Crackers (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Duck Quacks Don't Echo (TV pořad)
2012 Richard Herring's Leicester Square Theatre Podcast (TV pořad)
2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)
2003 Comic Relief 2003: The Big Hair Do (TV pořad)
2001 Kumars at No. 42, The (TV pořad)
We Know Where You Live (TV pořad)
2000 GPTV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky