foto

Wojciech Pszoniak

  • nar. 2.5.1942 (77 let)
    Lvov, Ukrajina, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Si tu voyais son coeur
2015 Carte Blanche
Excentrici
2012 Cassos
2011 Rabínův kocour
Varšavská bitva 1920
Wygrany
Černý čtvrtek
2010 Konec Roberta Mitchuma
Krycí jméno Krtek
Mała matura 1947
Mistyfikacja
Nie ten człowiek
2009 Menší zlo
2007 Naděje
2006 Strajk - Die Heldin von Danzig
2004 Zmije v hrsti
2003 Bratrstvo ticha
Là-haut, un roi au-dessus des nuages
2001 Chaos
2000 Bajland
Druhá tvář
1999 L'atelier (TV film)
1997 Brat naszego Boga
1996 Chica, La
1995 Odysseův pohled
Velký týden
1994 Chicken Talk
Riskantní poslání (TV film)
1993 J'aime pas qu'on m'aime (TV film)
Vent d'est
1992 Coupable d'innocence ou Quand la raison dort
Rej výtržníků
1991 Gawin
1990 Korczak
Monsieur
1989 Coupe-franche
Dva
Rouge Venise
1988 Années sandwiches, Les
Jak zabít kněze
Le testament d'un poète juif assassiné
1987 Buvard à l'envers, Le (TV film)
Tricheuse, La (TV film)
1986 Der Sommer des Samurai
Music Hall (TV film)
Nenávidím herce
1985 Bittere Ernte
Les lendemains qui chantent (TV film)
Stradivarius (TV film)
1984 Nebezpečná partie
1983 Austeria
Danton
1982 Limuzyna Daimler-Benz
Spokojne lata
1981 Okno
1980 Golem
Olimpiada 40
Árie pro siláka
1979 Plechový bubínek
Podivná nemocnice
1978 Rekolekcje
1977 Jaguár 1936 (TV film)
Případ Gorgonová
1976 Hranice stínu
Motylem jestem, czyli romans czterdziestolatka
Odsouzený
1975 Obrazki z życia
1974 Gniazdo
Země zaslíbená
1973 Ostatni lisc (TV film)
Veselka
1972 Diabeł
Pilát a ti druzí (TV film)
1970 Twarz anioła

TV seriály

2014 Zvláštní jednotka (TV seriál)
Odessa (S03E03)
Nos funérailles (S03E02)
2009 Sprawiedliwi (TV seriál)
2006 Oficerowie (TV seriál)
1995 Anne Le Guen (TV seriál)
Kavanagh QC (TV seriál)
1992 Performance (TV seriál)
1988 Studený pot (TV seriál)
1986 Espionne et tais-toi (TV seriál)
Mit meinen heißen Tränen (TV seriál)
1973 Czterdziestolatek (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1965 Proizshestvie na slyapata ulitza (TV seriál)

Dokumentární

1982 Avant la bataille

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace