foto

Šin Saburi

  • nar. 12.2.1909
    Hokkaidó, Japonsko
  • zem. 22.9.1982 (73 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Kaseki no kója
1981 Akurjótó
1980 Dareba
Gobančó júgiriró
Jishin retto
1979 Moeru aki
Tři neodeslané dopisy
1978 Džiken
Kótei no inai hačigacu
Nihon no don: Kankecuhen
1977 Gokumontó
Jakuza sensó: Nihon no don
Nihon no don: Jabóhen
1975 Oživlé kameny
Tókjówan endžó
1974 Hrad z písku
Kareinaru ičizoku
1973 Asayake no uta
1961 Rjódžú
1960 Krásný podzimní den
Waga ai
1959 Fubuki to tomo ni kiejukinu
Hanran
Haru o macu hitobito
Sanbagarasu sandaiki
1958 Květ rovnodennosti
Watashi wa Kai ni Naritai (TV film)
1957 Chijo
Yoru no kamome
1956 Aidžó no kessan
Gunšin Jamamoto gensui to rengó kantai
Kuro-obi sangokushi
1955 Aogašima no kodomotači: Onna kjóši no kiroku
Ucukušiki haha
1953 Džinsei gekidžó: Dainibu
Hiroba no kodoku
1952 Chuť zeleného čaje v misce rýže
Dókoku
Džinsei gekidžó: Daiičibu
Jume to širiseba
Nami
Rikon
1951 Džijú gakkó
Onna no mizu-kagami
Á, seišun
1950 Džosei tai dansei
Hacukoi mondó
Kikjó
Nacukaši no utagassen
Šikkó jújo
1949 Beni imada kiezu
Džigoku no fue
Hana no sugao
Wakare no tango
1948 Gunró
Komadori fudžin
Yuwaku
1946 Kanodžo no hacugen
1945 Dívky z Izu
Kita no san-nin
1944 Fučinkan gekičin
Jasen gungakutai
Nichijô no tatakai
Rikugun
1943 Aiki minami e tobu
Haha no kinenbi
Hiwa Normanton džiken: Kamen no butó
Wakaki sugata
1942 Júrei ói ni okoru
Kančó imada šisezu
Kazoku
Měl jsem otce
Onna no te
1941 Akacuki no gaššó
Genki de ikó jo
Hana wa itsuwarazu
Otoko e no džóken
Todake no kjódai
1940 Kinujo no hacukoi
Nišizumi senšačó den
Šiki no jume
1939 Ani to sono imôto
Danrjú
Minami kaze
1938 Aizen kacura
Anma to onna
Haha to ko
Šin Kateigojomi
1937 Džoi Kinujo-sensei
Kondžiki jaša
Konjaku sanbagarasu
Kódžó no cuki
Otoko no cugunai
Šu to midori: Midori no maki
Šu to midori: Šu no maki
1936 Hitozuma cubaki
Kazoku kaigi
Mlhavá noc
Šindó: Kóhen Rjóta no maki
Šindó: Zenpen Akemi no maki
1935 Džinsei no onimocu
1931 Miss Nippon

TV seriály

1979 Ašura no gotoku II (TV seriál)
1978 Široi kjotó (TV seriál)
1963 Akatsuki (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky