foto

Sancho Gracia

  • nar. 27.9.1936
    Madrid, Madrid, Španělsko
  • zem. 9.8.2012 (75 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Mezi vlky
2010 Balada o smutné trumpetě
2009 7 pasos y medio
2007 Hvězdná louka
2006 Bicicleta, La
Manažeři
Películas para no dormir: La habitación del niño (TV film)
2005 Bailando chachacha
Leyenda del espantapájaros, La
2004 Pochybená láska
Trpké hrozny
2003 El oro de Moscú
Furgón, El
2002 800 kulek
La caja 507
Největší loupež všech dob
Zločin pátera Amara
¡Hasta aquí hemos llegado!
2001 Calígula (TV film)
No te fallaré
2000 A galope tendido
Společenství
1999 Drsný chlapi (TV film)
Inferno
Muertos de risa
1998 La mirada del otro
1997 Martín (Hache)
1996 Cachito
1993 Tocando fondo
1992 Huidos
1991 Pirates Island (TV film)
1989 Montoyas y Tarantos
1988 Gallego
1987 Pehavý Max a strašidlá
1985 De tripas corazón
Huella del crimen: Jarabo, La (TV film)
La hora bruja
Marbella, un golpe de cinco estrellas
1980 Él y él
1978 Avisa a Curro Jiménez
1977 Mala racha (TV film)
1976 Guerreras verdes
1974 Dick Turpin
1973 Espectro del terror, El
1972 Antony and Cleopatra
Hlas divočiny
1971 Rain for a Dusty Summer
1970 Último día de la guerra, El
1969 100 pušek
Honeymoon with a Stranger (TV film)
Pistole sedmi statečných
Simón Bolívar
1968 Chica de los anuncios, La
Flash 25
1967 Club de solteros
Dům tisíce panenek
Run Like a Thief
Se sei vivo spara
¿Qué hacemos con los hijos?
1966 Camino del Rocío
Espi... ando
Fray Torero
La ciudad no es para mí
Las viudas
Operazione poker
Osamělý mstitel
Savage Pampas
¡Es mi hombre!
Últimas horas, Las
1965 El Zorro cabalga otra vez
Sceriffo che non spara, Lo
1964 Autre femme, L'
1963 Una chica casi formal

TV seriály

2005 Lobos (TV seriál)
1999 El secreto de la porcelana (TV seriál)
Puerta con puerta (TV seriál)
1997 Tratado de las buenas maneras (TV seriál)
Virtud del asesino, La (TV seriál)
1996 Hostal Royal Manzanares (TV seriál)
1995 Curro Jiménez: El regreso de una leyenda (TV seriál)
1992 Crónicas del mal (TV seriál)
Tango (TV seriál)
1990 J.M. presenta (TV seriál)
1987 Teta (TV seriál)
Automobil (E06)
Lev salónů (E05)
1985 Página de sucesos (TV seriál)
1983 Desastres de la guerra, Los (TV seriál)
1982 Máscara negra, La (TV seriál)
Runaway Island (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
1973 Dálkoví řidiči (TV seriál)
1968 Cuentos y leyendas (TV seriál)
1966 Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1964 Historias de mi barrio (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)
1960 Gran teatro (TV seriál)
1959 Teatro de familia (TV seriál)

Dokumentární

2013 Mujer sin sombra, Una
2009 50 años de (TV seriál)
1966 Duendes de Andalucía, Los

Režijní filmografie

Filmy

1992 Huidos

Host

TV pořady

2007 Memòries de la tele (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky