foto

Daryl Wein

  • nar. 23.12.1983 (35 let)
    Santa Monica, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 White Rabbit
2017 Blueprint
2015 Food
Nenápadné zlo
2014 Brooklyn Decker Threesome
2012 Lola Versus
2009 Breaking Upwards
2006 Unlocked

TV seriály

2019 Awokened (TV seriál)
2014 Mozart in the Jungle (TV seriál)
Now, Fortissimo! (S01E09)

Dokumentární

2008 Sex Positive

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2015 Food
2009 Breaking Upwards
2003 Židovské kladivo
2002 Porn 'n Chicken (TV film)
2001 Magic Rock

TV seriály

2017 Rodinka na kousky (TV seriál)
Late Smuggling Dreambaby Voucher (S02E21)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Soužení (S06E10)
2000 Ed (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2018 White Rabbit
2017 Blueprint
2015 Nenápadné zlo

Střihačská filmografie

Filmy

2018 White Rabbit
2017 Blueprint

TV seriály

2019 Awokened (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 White Rabbit
2017 Blueprint

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace