foto

Josh Dean

  • nar. 3.12.1979 (40 let)
    Burnaby, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Art of Falling in Love (TV film)
Christmas with a Prince - Becoming Royal (TV film)
2018 Christmas With A Prince (TV film)
My Perfect Romance (TV film)
2010 Father vs. Son
2007 Bag Boy
Bezstarostný sex
The Beast (TV film)
2005 Jade Empire
2003 Turnbuckle

TV seriály

2020 Mrtvý bod (TV seriál)
Love You to Bits and Bytes (S05E10)
Brass Tacks (S05E09)
Ghost Train (S05E08)
2019 Mrtvý bod (TV seriál)
The One Where Jane Visits an Old Friend (S04E16)
Though This Be Madness, Yet There Is Method In't (S04E13)
The Tale of the Book of Secrets (S04E12)
2018 Mrtvý bod (TV seriál)
Screech, Thwack, Pow (S04E08)
Sous-Vide (S04E04)
My Art Project (S04E02)
další epizody (4)
2017 Con Man (TV seriál)
Shock to the System (S02E12)
A Shot with Finley (S02E11)
Dawn of Girth (S02E10)
další epizody (4)
Mrtvý bod (TV seriál)
Borrow Or Rob (S02E14)
2016 Uncle Buck (TV seriál)
Mrtvý bod (TV seriál)
Loupež.com (S01E18)
2015 Castle na zabití (TV seriál)
Hrozba ve vzduchu (S07E21)
2012 Mike a Molly (TV seriál)
A je po líbánkách (S03E01)
2011 The Handlers (TV seriál)
Mike a Molly (TV seriál)
Molly neumí lhát (S02E19)
2006 Free Ride (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Con Man (TV seriál)
Shock to the System (S02E12)
Back to the Past (S02E09)
I'm with Stupid (S02E08)
další epizody (4)
2016 Con Man (TV seriál)
A Small Step for Manly (S02E04)
What Goes Up... (S02E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky