foto

Allie Grant

  • nar. 14.2.1994 (24 let)
    Tupelo, Mississippi, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Allie Grant je americká filmová herečka. Narodila sa v meste Tulepo, v štáte Mississippi. V súčasnosti žije v Los Angeles. Navštevovala letný program Harvardskej univerzity pred začiatkom natáčania seriálu SUBURGATORY v roku 2011. Objavila sa vo filmoch FANBOYS (2008), THE RUNAWAYS (2010) a STRUCK BY LIGHTNING (2012).

Matúš "Sufferer" Franko

Herecká filmografie

Filmy

2015 The Red Thunder
2012 The Arm
Zasažen bleskem
2010 The Runaways
2009 Fanoušci

TV seriály

2014 Red Band Society (TV seriál)
Know Thyself (E07)
2011 Zajatci předměstí (TV seriál)
2010 Private Practice (TV seriál)
Can't Find My Way Back Home (S04E09)
2009 Tráva (TV seriál)
Všechno o mé mámě (S05E13)
Co nás spojuje (S05E12)
Kačeny a tygři (S05E11)
další epizody (7)
2008 Tráva (TV seriál)
Till We Meet Again (S04E12)
Head Cheese (S04E11)
The Love Circle Overlap (S04E10)
další epizody (9)
2007 Tráva (TV seriál)
Go (S03E15)
The Dark Time (S03E12)
Cankles (S03E11)
další epizody (9)
2006 Tráva (TV seriál)
Pittsburgh (S02E12)
Ano. Jako rajče (S02E11)
Na míli hluboko, na stopu široko (S02E10)
další epizody (11)
2005 Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
Kmotra (S01E10)
Vyšší vzdělání (S01E07)
Lízátko (S01E03)
další epizody (5)
2003 That's So Raven (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace