foto

Colin Hay

  • nar. 29.6.1953 (67 let)
    Kilwinning, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 The Uninvited
2002 Country Bears
1997 Hořící nebe
1996 Noc bláznů
1988 Georgia
Raw Silk (TV film)
1985 Wills & Burke

TV seriály

2018 Doktoři (TV seriál)
Právě včas (S02E04)
2009 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj poslední den 2/2 (S08E19)
2007 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj těžký porod (S07E02)
2002 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje slabá chvilka (S02E01)
1999 Mick Molloy Show, The (TV seriál)
1997 JAG (TV seriál)
Trojice (S02E06)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)

Dokumentární

2018 Movie Show: Infinity War
2015 Blood and Thunder: The Sound of Alberts (TV seriál)
Colin Hay - Waiting For My Real Life
2009 US Festival 1983 Days 1-3

Hudební videoklipy

1983 Men At Work - Down Under (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2016 Greatest Hits (TV pořad)
2007 The Sideshow (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2019 Ringo Starr: What's My Name (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky